Cum transformam lupta pentru putere in cuplu in lupta pentru iubire?

Miercuri, 29 noiembrie, incepand cu ora 18.30, la Bucuresti, va avea loc conferinta  „Anatomia iubirii: Cum transformam lupta pentru PUTERE in lupta pentru IUBIRE? ”. Evenimentul recomandat de Tonica.ro in calitate de partner media este dedicat relatiei de cuplu, in toate aspectele sale – iubire, durere, fericire, impas, teme care vor fi aprofundate de unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti in domeniu: Gaspar Gyorgy – expert national si formator de opinie in sanatate relationala.

Relatiile de cuplu sunt probabil cele mai intense legaturi afective si psihologice care ne pot transforma definitiv perspectiva asupra vietii. Este aproape imposibil sa ne imaginam viata fara un partener grijuliu, implicat si asumat. Dar atunci cand, in sfarsit, am gasit aceasta persoana, parca totul se schimba si noi forte psihologice pun stapanire pe noi; ajungem in timp sa luptam cu partenerul nostru ca si cum ar fi vorba despre un inamic si nu despre aliatul nostru.Relationarea in cuplu se invata

Potrivit statisticilor oficiale, unul din 3 cupluri divorteaza, iar cauza pentru acest lucru nu este de cele mai multe ori lipsa sau disparitia iubirii. Unul dintre motive este ca nimeni nu ne invata cum sa relationam in cuplu. Familia si societatea ne transmit de multe ori prejudecati si deprinderi ce ne afecteaza negativ viata de cuplu. Aparitia unui copil diminueaza si mai mult timpul si atentia acordate partenerului.

Conferinta organizata de compania Ella Congress si Asociatia Med Experts va avea loc la Hotel International Bucharest si este dedicata cuplurilor si tuturor celor care doresc sa construiasca relatii sanatoase si durabile cu partenerii lor. Pretul unui bilet este de 40 lei de persoana sau 70 lei de cuplu. Pentru inscrieri intrati pe http://www.ellacongress.ro/anatomia-iubirii/inscriere-eveniment/.

Text: Iulia Mirica