Cunoscuta prezentatoare Monica Ghiurco are rezultate ca impresar!

P1060918Cunoscuta prezentatoare de stiri Monica Ghiurco sustine pro bono tineri talentati, lipsiti de posibilitati materiale, ajutandu-i sa-si gaseasca recunoasterea in randul publicului. Vara trecuta, cu ocazia unei emisiuni pentru copii de la TVR, l-a descoperit pe Iulian Selea, un baiat de 13 ani foarte talentat, caruia i-a oferit intregul sprijin ca sa reuseasca sa se faca remarcat de public.

Primul pas a fost sa-l insoteasca la festivalurile de gen, inscriindu-l in concursuri si implicandu-se in aspectele artistice cum ar fi repertoriu, look, vestimentatie etc. precum si in aspectele “tehnice” in calitate de “profesor de dictie”.

Rezultatele nu au intarziat sa apara. Dupa un palmares remarcabil intern, dar si international, inclusiv San Remo Junior, in ultimul an Iulian a luat premiul I la Festivalul Tineretii de la Jupiter si Premiul I la Festivalul International de Muzica de la Venetia (Orfeus).

Acum, Monica asteapta cu emotii finala emisiunii “M-a facut mama artist” – Prima Tv – in care Iulian Selea a ajuns printre cei mai buni 5 concurenti. L-a facut remarcat atat vocea, cat si carisma deosebita, confirmata si de numarul impresionant de fani infocati de pe Facebook.

 

Text: Ruxandra Raica

Foto: Arhiva personala Monica Ghiurco