Cupluri celebre care și-au găsit dragostea datorită implicării prietenilor

Poveștile pe care urmează să le citeșți s-ar putea să te facă să te mai gândești o dată la ideea de „întâlnire pe nevăzute”. Probabil că ai mai auzit oameni spunând că cel mai bun mod de a întâlni pe cineva este prin intermediul prietenilor. Atunci când prietenii prietenilor sunt și celebrii, totul capătă proporții.

Cuplurile despre care urmează să afli, există pentru că partenerii au fost prezentați unii altora de către cunoștințe comune sau pentru că au îndrăznit să meargă la întâlniri aranjate de aceștia. Dintre aceste cupluri, pentru unele a fost dragoste la prima vedere, altora le-a luat ceva mai mult timp până și-au dat seama ce simt cu adevărat. În orice caz, aceste întâmplări sunt o dovadă că se poate să îți întâlnești astfel jumătatea; ce te face să crezi că nu ți se poate întâmpla chiar ție?
Justin Timberlake și Jessica Biel

“J & J” aveau un prieten comun „vinovat” pentru felul în care s-au cunoscut. S-au întâlnit prima oară în 2007, fiecare dintre ei venind după relații serioase; el cu Cameron Diaz și ea cu Chris Evans. Niciunul nu își dorea neapărat încă o relație la fel de serioasă, în niciun caz atât de repede după despărțirile prin care au trecut. „N-a fost nimic extraordinar, spune Justin. Ne-am întâlnit și am vorbit, pur și simplu. După seara respectivă mi-am întrebat prietenul dacă pot să o mai sun pe Jessica, ea a spus da iar eu n-am stat pe gânduri.”

Prințul Harry și Meghan Markle

Se pare că Violet von Westenholz, prietenă încă din copilărie cu Harry și PR pentru Ralph Lauren, este cea care a aranjat o întâlnire pe nevăzute – cel puțin așa declară Meghan despre prima întâlnire cu prințul. Aparent, singura întrebare a lui Meghan, care nu știa prea multe despre Harry, a fost: „E drăguț?”

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault

Cei doi au fost „cuplați” în 2006, iar întâlnirea lor pe nevăzute nu putea să debuteze mai prost decât s-a întâmplat. Actrița spune că „nici nu știam că este de fapt o întâlnire, am crezut că merg la un eveniment însă acolo era o singură persoană. Prietenii mi-au spus că este un eveniment pentru că erau siguri că dacă aș fi știut că este o întâlnire, nu aș fi mers. Francois a crezut că știu cum stau lucrurile și habar n-a avut de furia mea. Însă, totul s-a terminat cu bine până la urmă.”

Scott Disick și Kourtney Kardashian

Au trei copii și nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat fără implicarea lui Joe Francis, creatorul “Girls gone wild”. “Le-am făcut cunoștință la reședința mea din Mexic”, a spus acesta. „Scott a fost invitat de către un prieten al meu și a întâlnit-o pe Kourtney chiar în dormitorul casei.”

Benji Madden și Cameron Diaz

În spatele începuturilor acestei relații a stat Nicole Richie, care este căsătorită cu fratele lui Benji. „Îmi doresc să-l văd pe Benji fericit și da, recunosc, eu sunt cea care i-a adus împreună.”

Joe Manganiello și Sofia Vergara

Jesse Tyler, care joacă alături de Vergara în serialul “Modern Family”, le-a făcut cunoștință la o petrecere. Ulterior, i-a dat lui Joe numărul de telefon al Sofiei pentru a grăbi puțin lucrurile și iată cum, din 2015, sunt căsătoriți.

Courtney Cox și Johnny McDaid

Cei doi au fost aduși împreună de nimeni altul decât de câștigătorul premiului Grammy, Ed Sheeran. „Am locuit vreme de un an în aceeași casă cu Johnny (Snow Patrol) și atunci i-am făcut cunoștință cu Courtney. Au ieșit împreună și sunt nebuni unul după celălalt”, a declarat cântărețul. Cei doi sunt împreună din 2014. S-au despărțit pentru scurtă vreme, dar acum totul este în regulă și se pare că urmează chiar o nuntă, unde domnișoară de onoare se zvonește că va fi Jennifer Aniston.

Taylor Swift și Calvin Harris

Ellie Goulding recunoaște că ea este cea care i-a adus împreună pe cântăreață și pe dj. Cei doi au ieșit împreună timp de aproape un an, până la despărțirea din 2016. „M-am gândit că amândoi sunt minunați, că amândoi sunt înalți și că ar arăta foarte bine împreună”, a declarat Ellie.

Emily Blunt și John Krasinski

Anne Hathaway este cea care le-a făcut cunoștință. Pentru Krasinski a fost dragoste la prima vedere. „A fost unul dintre momentele acelea în care nu îmi doream neapărat o relație și chiar mă gândeam că o să iau o pauză cât sunt în Los Angeles. Apoi am întâlnit-o pe ea și am devenit agitat. Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit și am luat-o de mână și i-am spus că o plac foarte mult.”

Jennifer Aniston și Brad Pitt

În 1998, agentul lui Brad a aranjat o întâlnire pe nevăzute între cei doi. Restul este istorie, Aniston și Pitt rămânând împreună pentru 7 ani.

Anne Hathaway și Adam Shulman

Un prieten comun le-a făcut cunoștință la Festivalul de Film de la Palm Springs în 2008. Cei doi au fost căsătoriți până în 2012 și au împreună un băiat. Deși ai putea spune că lucrurile au mers bine între ei, Hathaway a declarat totuși că s-a căsătorit cu Shulman doar pentru că nu a putut fi cu Emily Blunt.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Starul de reality-show și jucătorul de basket au un prieten foarte insistent (Brandon Jennings) căruia trebuie să îi mulțumească pentru dragostea dintre ei; au împreună și o fată adorabilă, pe nume True. Acesta i-a spus lui Khloe: „Ești o femeie extraordinară, aș vrea să te prezint cuiva.” S-a întâmplat la hotelul Bel-Air, unde Tristan venise să ia cina. Inițial nu am vrut să merg la întâlnire, dar Brandon a forțat lucrurile iar noi ne-am conectat pur și simplu.”

Cindy Crawford și Rande Gerber

Supermodelul îl are că agent pe Michael Gruber, cel care i-a și făcut cunoștință cu soțul ei, Rande Gerber. Când agentul lui Cindy s-a căsătorit, a sugerat că Gerber și Crawford să vină împreună la marele lui eveniment. „Am decis să ne întâlnim cu o noapte înainte pentru a ne cunoaște mai bine”, a spus Gerber. „Am fost surprins cât de plăcută și de cu picioarele pe pământ era.”

Text: Ionuț Șolescu