Cyclax – gama preferată a reginei Elisabeta a II-a

cyclax

Pielea este cel mai frumos accesoriu al femeii, la orice vârstă și indiferent de condiția socială. Iar faptul că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o piele incredibilă chiar și la 94 de ani este nu doar un fapt recunoscut de experții în îngrijire, ci și uşor de remarcat.

Iar dacă vă întrebați care este secretul suveranei… veți rămâne, cu siguranță, surprinși. Deși am fi tentați să credem că preferă produse foarte scumpe și cu ingrediente exotice, trucurile Majestății Sale au fost dezvăluite recent de către un autor englez.Îngrijire delicată și accesibilă

Suprinzător, Elisabeta a II-a folosește de ani de zile produsele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibile. Povestea Cyclax a început în Anglia, în 1896. Iar de-a lungul timpului, Cyclax s-a dovedit a fi o marcă de excelență, de înaltă calitate, fiind recomandată Reginei chiar de consultanții de frumusețe ai acesteia, care a decis ca brandul să devină furnizor al Casei Regale Britanice, în 1961. Vorbim despre o gamă longevivă, apreciată, cu produse care curăță, hidratează, calmează, matifiază ridurile, îngrijind cu delicatețe.

Ritual de regină

Regina a preferat întotdeauna simplitatea când vine vorba despre îngrijirea pielii. Nu a renunțat însă niciodată la crema hidratantă, la servețelele demachiante și, în ultimii ani, a introdus în ritualul zilnic și o cremă de netezire a ridurilor. Produsele preferate de însăși Elisabeta a II-a sunt folosite de femeile din întreaga lume, fiind și la dispoziția româncelor la un preț accesibil. De remarcat este și faptul că deși a optat întotdeauna pentru un machiaj discret, Regina nu a uitat niciodată rujul. Special pentru ea a fost creat un ruj pe care l-a purtat când a fost încoronată, numit „rujul Balmoral”, după locuința sa din Scoția.

 

Cremă pentru corp și față cu vitamina E

cyclax

O cremă hidratantă cu efect de umplere pentru față și corp, ideală și ca bază de machiaj. Are o formulă non-grasă, care se absoarbe rapid, lăsând pielea moale și fermă, datorită antioxidantului cu efect antirid.

 

 

 

 

Șervețele demachiante 3 în 1

cyclax

Au o textură moale și curăță delicat pielea, fără a o irita. Sunt îmbibate într-o soluție demachiantă care curăță și hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată.

 

 

 

 

Cremă cu ceai verde

Crema non-grasă, de consistență ușoară, bogată în extract de ceai verde, acționează ca antioxidant, ajutând la combaterea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Netezește ridurile fine și stimulează producția de colagen, pentru o piele elastică și proaspătă.

 

 

 

Cremă cu aloe vera

Cremă cu efect calmant, ce poate fi utilizată atât pe față, cât și pe corp. Este un produs special creat pentru a oferi pielii hidratare. Crema poate fi utilizată zilnic și ca bază de machiaj. Este ideală pentru pielea uscată și deshidratată.

 

 

 

Cremă cu unt de caco

Crema de corp cu unt de cacao hidratează și catifelează pielea. Conține ingrediente naturale care hrănesc în profunzime pielea cu nutrienții de care aceasta are nevoie.