Da ritm vietii prin dans si sport!

0a1aIAF_6347Dimensione Danza a marcat saptamana trecuta, printr-un eveniment special, debutul colaborarii cu Monica Petrica, prim-balerina Operei Nationale Bucuresti, cea care va fi ambasadoarea brandului in Romania. Povestea speciala Dimensione Danza,  inceputa in Italia in urma cu doua decenii, ca o fuziune perfecta intre pasiunea pentru dans a balerinei Nadia Necchi si cea pentru moda a stilistului Enrico Baroni, continua si in Romania, sub sloganul “Da ritm vietii prin dans si sport!”

Vizibil emotionata in prezenta profesorilor sub indrumarea carora a ajuns la performante extraordinare, Monica Petrica s-a declarat onorata de sarcina pe care o va avea alaturi de Dimensione Danza, aceea de a promova acest duo perfect pe care moda si dansul il creeaza in filozofia brandului.

Cu ocazia acestui eveniment, au fost lansate primele fotografii realizate de Monica Petrica pentru Dimensione Danza. Ele au fost expuse pe sevalete, sub forma unor tablouri imense, indelung admirate atat de catre invitatii la eveniment, cat si de catre vizitatorii Baneasa Shopping City.
{besps}ritm|width=350|height=400{/besps}
Nume importante din viata publica au raspuns invitatiei la evenimentul nostru, salutand demersurile Dimensione Danza de a incuraja un stil de viata bazat pe exprimarea sinelui prin moda si dans: Laura Cosoi, Luminita Nicolescu, Livia Dila impreuna cu sora sa – Iana Dila, Oana Frigescu impreuna cu sora sa – Alexandra, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Florentina Opris, Oana Mares, Sonia Argint Ionescu, Cristina Demetrescu.

Text: Andreea Popescu