Dana Savuica si-a lansat a doua colectie de haine

Dana Savuica si-a lansat a doua colectie de haineJoi, pe 7 iulie, a avut loc lansarea celei de-a doua colectii a Danei Savuica – “Butterfly” creata pentru Fashion Days, un club online de shopping. Pentru aceasta colectie, Dana Savuica a creat 39 de piese vestimentare si 14 accesorii in culori tari, cu printuri florale si elemente marinaresti. Desi la inceput a avut retineri sa se aventureze in domeniul designului vestimentar, faptul ca prima sa colectie a fost foarte bine primita a facut-o pe vedeta sa continuie proiectul si sa vina cu idei noi.

Colectia se adreseaza unei femei dinamice, care indrazneste sa poarte haine cu personalitate. “Este pentru femeia jucausa, putin excentrica, careia ii place sa experimenteze si nu se fereste sa poarte culori care sa ii induca starea de bucurie. De fapt acesta este si mesajul colectiei: be happy! In plus, toate hainele sunt purtabile, sunt chic si pun in evidenta feminitatea oricarei femei”.

 

Text: Bianca Badescu

{besps}danasavuica|width=320|height=400{/besps}

iulie 11th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate