Daniel Buzdugan: “Lumea s-a creat din haos? Eu as zice din Haios!”

Daniel BuzduganIn fiecare dimineata face mii de femei sa zambeasca. Uneori si barbati. In fiecare dimineata supara macar o femeie. Uneori si un barbat. El este Daniel Buzdugan si ne incalzeste ziua cu “Dimineata DeMenta”, la Radio 21. Afla ce il face sa se indragosteasca de o femeie, ce iubeste si ce doreste de la ea, un barbat care aduce zambetul pe buze prin farsele pe care le face, fara sa fie comediant sau circar.
 
TONICA
: Ce isi doresc barbatii?
Daniel Buzdugan: Nu stiu ce-si doresc barbatii… ca nu i-am intrebat. Probabil ca de la Nicoleta Luciu vor cu totii acelasi lucru… un autograf muzical!

TONICA
: Ce parere ai despre ideea ca barbatii au “fobia angajamentului”?
D.B.: Pai e normal sa aiba fobia angajamentului dupa ce la munca au fobia angajatului. Cui i-ar placea sa aiba parte si in viata intima de o carte de munca sau de condica de prezenta?

TONICA: Ce te face sa te indragostesti de o femeie?
D.B.: Nu stiu de ce te poti indragosti. Sa zicem ca-i frumoasa, dar, pe langa ea, vezi o gramada de alte fete frumoase si totusi doar pe ea o iubim. Tot la fel cu personalitatea, farmecul personal, acel ceva, chiar nu stiu ce sa spun. E greu de zis de ce ne indragostim.

TONICA: Cum trebuie sa fie femeia ideala?
D.B.: Mica, scurta si cu par pe burta! Nuuuuuuuu! Sa fie ea naturala, ca daca nu-i naturala se duce la prima spalare.

TONICA: Ce calitati ar trebui sa aiba femeia anului 2007?
D.B.: Sa aiba carnet de sofer si prietene bune, suficiente incat sa nu stea toata ziua cu saracul baiat si sa-l dispere cu lugu lugu!”

TONICA: Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in relatia cu un barbat?
D.B.: Vor totul din prima si nu primesc mai nimic. Vor o relatie serioasa. Lumea s-a creat din haos, eu as zice din Haios. Nu stiu sa-l faca pe baiat sa se simta liber.

TONICA: Crezi ca un barbat iubeste altfel decat o femeie?
D.B.: Si barbatii si femeile iubesc in acelasi mod. Exceptie fac unele femei care iubesc doar daca ai 4×4, vila in Primaverii sau piscina in fata ochilor.

TONICA: Ce importanta au banii intr-o relatie? Dar copiii?
D.B.: Lichiditati pentru vacante si escapade romantice. Copiii sunt importanti, mai ales la batranete, ca sa-ti aduca un pahar cu apa. Cine-l aduce primul, ala mosteneste cheile de la casa din Sinaia, locul doi nu se acorda, iar restul, daca exista… nasol de ei, cine i-a pus sa fie asa inceti!”

Text: Mihnea RATTE