Daniel Craig duce o lupta constanta cu fumatul

Daniel Craig duce o lupta constanta cu fumatulFostul James Bond, actorul Daniel Craig, se lupta cu dependenta de fumat. Lupta pare a fi una destul de grea, pentru ca Daniel inca mai “iubeste” tigarile si ii este greu sa faca fata tentatiei de a se intoarce la fostul obicei. Intrebat de ce a decis sa se lase de tigari, actorul din Cowboys and Aliens a declarat: “Pentru ca este prostesc, fara suparare… da, iubesc sa fumez, dar este o prostie si te poate omori…

Este inca o lupta constanta, se spune ca mereu vei fi dependent si ca niciodata nu vei inceta sa fii fumator”. Actorul de 43 de ani a mai completat, vorbind despre fumat: “Este un lucru oribil, este o dependenta adevarata, este foarte dificil”. Cuvintele lui ar trebui sa le dea de gandit tuturor fumatorilor, dar si celor care intentioneaza sa se apuce de fumat, caci odata dobandit, cu greu mai scapi de acest obicei.

Text: Bianca Badescu

august 16th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate