Daniel Craig este nemultumit de cariera sa

0a0aa0a0adaniel_craigActorul Daniel Craig a declarat de curand ca nu este pe deplin multumit de cariera sa, si asta in ciuda faptului ca a cunoscut succesul in intreaga lume odata cu rolul agentului secret James Bond, care a devenit mai mult decat popular si a strans foarte multi fani in salile de cinema. Cu toate acestea, starul 007 spune ca nu este multumit de prestatia sa ca actor si afirma ca, desi primeste des laude, simte ca ar fi putut face mai mult din punct de vedere profesional. 

 

Craig, in varsta de 43 de ani, a povestit faptul ca este in mod constant nemultumit de sine si ca a incercat intotdeauna sa caute o cale prin care sa indrepte acest lucru. Daniel a mai declarat, de asemenea, ca pur si simplu nu stie cum de a avut un succes atat de mare cu rolul James Bond.

 

Daca ar fi sa analizam rolurile interpretate de catre Daniel Craig, am ajunge la concluzia ca acestea sunt mai mult decat memorabile, numai daca ne gandim la rolul agentului evreu in controversatul thriller regizat de Steven Spielberg, Munich (Munchen). Pe langa faptul ca joaca bine, Daniel arata la fel de bine, asa ca din partea noastra… jos palaria.

 

Text: Ruxandra Raica