Daniel Craig nu va renunta curand la James Bond

Daniel Craig nu va renunta curand la James BondActorul Daniel Craig, titularul celebrului rol James Bond, a declarat ca nu va renunta la acest rol decat in momentul in care cineva ii va cere acest lucru. Starul, in varsta de 44 de ani, a spus intr-un interviu acordat BBC News ca nu are de gand sa se retraga decat atunci cand producatorii seriei i-o vor cere si ca va continua sa joace in acest film atat timp cat va fi acceptat.

Daniel filmeaza in aceasta perioada pentru cel de-al 23-lea film din franciza „James Bond”, intitulat „Skyfall”, regizat de Sam Mendes, in care joaca pentru a treia oara rolul superagentului 007. 

„Stiu ca va veni un altul dupa mine si sper ca si dupa el va urma un actor care sa preia acest rol – ceea ce trebuie sa fac eu acum este sa mentin popularitatea francizei. Voi continua sa il interpretez pe Bond pana cand imi va spune cineva sa ma opresc”, a spus Craig. 

Intrebat de cel de-al treilea film, intitulat „Skyfall”, Daniel a declarat ca va fi cel mai bun film din serie: “Acest film va fi diferit de ultimul si va fi in continuare un film extraordinar. In plus, filmul dispune de un scenariu minunat”.

Cel de-al treilea film „Skyfall” va avea lansarea in toamna acestui an si va marca 50 de ani de la debutul oficial al francizei James Bond.

 

Text: Andreea Popescu

aprilie 11th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate