Daniel Craig, parodie marca James Bond

După ce zilele trecute producătorii “No Time To Die” au amânat lansarea filmului din cauza coronovirusului, actorul Daniel Craig a parodiat personajul său în emisiunea “Saturday Night Live”.

Vedeta s-a îmbrăcat elegant, precum James Bond şi a făcut mai multe glume legate de personaj. Craig, în calitate de gazdă a emisiunii, a susţinut un momolog în care a spus: „Sunt James Bond… acesta este ultimul meu film, iar de departe cred că este unul dintre cele mai bune. Avem această scenă, care e favorita mea”.Uite ce a ieșit!

Lansarea următorului film din seria „James Bond”, intitulat „No Time To Die”, programat să intre în cinematografe pe 2 aprilie, a fost amânată pentru luna noiembrie, au anunţat producătorii peliculei prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter.

„Filmul va fi lansat în Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar lansările din celelalte ţări urmând să aibă loc la date ulterioare, inclusiv lansarea din Statele Unite, pe 25 noiembrie 2020”, au anunţat producătorii francizei.

Citeşte mai multe despre ultimul film din seria James Bond!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images