Daniel Radcliffe – ales “entertainerul anului”

Daniel Radcliffe – ales “entertainerul anului”Protagonistul filmului Harry Potter, Daniel Radcliffe, a primit premiul de “entertainerul* anului” din partea revistei Entertainment Weekly, dupa ce, anul trecut, premiul a mers la cantareata de muzica country Taylor Swift.

Editorul revistei Entertainment Weekly, Jess Cagle, l-a descris pe actorul de 22 de ani ca fiind “cel mai dragut baiat cu un viitor stralucit la Hollywood. Nu este nimic ce el nu poate face”.

Jess a dezvaluit ca Adele a fost si ea una dintre favoritele la premiu, insa a laudat abilitatea lui Daniel de a evita capcanele faimei: “Este interesat cu adevarat sa-si faca treaba. In ciuda bogatiei si faimei pe care le-a capatat inca din copilarie, nu a deraiat niciodata. Nu a fost niciodata arestat. Nu a iesit niciodata afara fara pantaloni pe el”.

Acest premiu primit de Daniel vine dupa ce o revista l-a numit cel mai bogat star britanic sub 30 de ani, ca urmare a faptului ca a acumulat o avere de 104 milioane de dolari.

Text: Bianca Badescu

decembrie 18th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate