Dannii Minogue, devastata dupa despartirea de Kris Smith

dannii-minogue-16Dupa cateva luni in care au tot circulat zvonuri legate de o posibila despartire intre Dannii Minogue si iubitul ei, Kris Smith, se pare ca acestea s-au confirmat. “Va anunt cu tristete ca eu si Kris ne-am despartit. Inca ne mai iubim si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada grea, mai ales de dragul fiului nostru, Ethan, care ramane prioritatea noastra numarul 1”, a declarat sora mai mica a lui Kylie intr-un mesaj postat pe Twitter, unde ea si fostul sau iubit si-au anuntat oficial despartirea.

Se pare ca despartirea a afectat-o doar pe Dannii, deoarece, in timp ce artista este consolata de catre parintii ei in Melbourne, Smith este vazut tot mai des in preajma modelelor Jennifer Hawkins si Phillips Lauren.

Un prieten apropiat al artistei a confirmat pentru revista Sunday Mirror faptul ca Dannii este devastata de cele intamplate: „Dannii a crezut ca vor forma o familie pentru totdeauna. Dar realitatea este ca relatia lor era pe butuci de acum un an, iar Dannii a fost cea care a luptat din greu pentru a face relatia sa mearga. Din pacate, Kris a fost cel care nu si-a dat interesul fata de relatie. Este atat de devastator pentru ea, avand in vedere ghinionul pe care l-a avut in relatiile trecute”.

Aceeasi sursa a declarat ca familia si toti prietenii artistei sunt alaturi de ea si ca o vor sustine intotdeauna indiferent de ce decizii va lua: „Kylie o sustine pe Dannii ca intotdeauna, impreuna cu parintii lor, Ron si Carol. Chiar si asa, Dannii nu se simte deocamdata pregatita sa se confrunte cu lumea”. Cei doi au impreuna un copil si au avut o relatie timp de patru ani. Cu toate ca au un copil impreuna, ruptura dintre cei doi s-a produs dupa un an si opt luni dupa ce artista l-a adus pe lume pe micutul Ethan.

Text: Andreea Popescu