Dans si energie in stil american, in videoclipul piesei “Jameia”

Dans si energie in stil american, in videoclipul piesei “Jameia”Se pare ca toamna este anotimpul lansarilor pentru artistele noastre. Frumoasa Antonia a lansat videoclipul piesei “Jameia”, cel mai recent single al artistei, piesa fiind produsa de Return of Music (Andrei Prodan si Claudiu Ursache). Una dintre noutati este ca, la aceasta piesa, Antonia si INNA au lucrat la versuri.

Regizorul videoclipului este Edward Aninaru, Antonia fiind la prima colaborare cu el in calitate de regizor. DOP-ul acestui videoclip este Radu Aldea. Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti si au durat aproximativ 19 ore. Videoclipul este foarte fresh, dinamic, cu mult accent pe dans si energie, in stil american.

In aceasta perioada, Antonia se pregateste de concertele din Mexic, unde va canta in deschiderea INNEI. De asemenea, piesa “Pleaca” interpretata de Vunk si Antonia a fost nominalizata la MTV Best European Act. Toti cei care doresc sa o sustina pe Antonia o pot vota aici http://ro.mtvema.com/voteaza.

Urmariti videoclipul “Jameia” chiar aici:


Deschide videoclipul 

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate