David Beckham, din nou pentru H&M

David Beckham, din nou pentru H&MCu ceva mai multe tatuaje decat atunci cand a pozat pentru prima data in lenjerie intima, dar cu aceeasi forma de invidiat, David Beckham a devenit din nou imaginea brandului H&M.

Reprezentantul H&M, Ann-Sofie Johansson, a declarat pentru presa ca „David Beckham este cu adevarat un model atat pentru sport, cat si pentru stil.

„Conform purtatorilor de cuvant ai fotbalistului englez, acesta intentioneaza ca linia sa de haine de corp sa se transforme intr-un brand, acesta fiind principalul motiv pentru care colaborarea cu retailerul suedez H&M a continuat si in acest an. Se pare ca noua colectie semnata David Beckham va fi lansata in toamna acestui an. Pentru promovarea campaniei vor fi amplasate statui uriase cu fotbalistul in New York, Los Angeles si San Francisco, conform “The AP”.
„Sunt foarte fericit ca oamenilor chiar le place ceea ce creez si prezint. Sunt sigur ca si sezonul acesta se va bucura de acelasi succes ca si primul”,  a spus Beckham.
Imaginea lui Beckham a fost pusa si pe White Cliffs of Dover, ca parte a campaniei H & M.

 

Text: Andreea Popescu

august 17th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate