David Beckham se implica in cresterea copiilor sai

David Beckham se implica in cresterea copiilor sai David Beckham a dezvaluit de curand ca se teme de faptul ca cei 4 copii ai sai sunt rasfatati, datorita stilului de viata privilegiat pe care acestia il au. Beckham isi doreste ca Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper Seven sa aiba succes pe cont propriu, si nu datorita numelui pe care acestia il poarta. David a mai adaugat de asemenea faptul ca aplica tehnica de antrenament a tatalui sau, pentru a-i transforma pe copiii sai (cei 3 baieti) in viitori fotbalisti.

Tactica pe care taticul Beckham o adopta este una severa, incercand sa nu-i laude pe cei mici, ci sa-i impulsioneze, spunandu-le mereu ca exista loc de mai bine.

 

Desi fotbalistul se simte epuizat cu cei 4 copii in casa, se pare ca David si Victoria isi mai doresc inca un copil, David implicandu-se direct in cresterea si educatia acestora, pentru ca vrea ca cei mici sa devina neaparat adulti responsabili.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 8th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate