David Hasselhoff, dezvaluiri despre viata intima

David Hasselhoff, dezvaluiri despre viata intimaPe David Hasselhoff toata lumea il cunoaste si, in plus, are o multime de fani… de fapt fane, care il apreciaza si il “divinizeaza” la tot pasul. De curand, actorul a facut cateva dezvaluiri despe viata sa intima si se pare ca la cei 59 de ani ai sai are o viata sexuala foarte activa si declara faptul ca nu foloseste Viagra si ca este mandru de acest lucru.

David are o relatie cu frumoasa Hayley Roberts, o tanara cu 28 de ani mai tanara decat el, alaturi de care se simte foarte bine, iar diferenta de varsta se pare ca nu ii deranjeaza deloc pe cei doi indragostiti. „Cineva m-a pus sa aleg cum as vrea sa mor. Ar fi in pat cu galeza mea. Cu ea am facut cel mai bun sex din viata mea”, a declarat actorul. David Hasselhoff este cunoscut atat ca actor, cat si ca regizor, debutand in anul 1995 in „Baywatch: Forbidden Paradise”.

Text: Ruxandra Raica

mai 29th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate