De 1 iunie, Sun Plaza este destinatia copiilor isteti!

SUN PLAZA 01De ziua lor, Sun Plaza Shopping Center invita copiii de toate varstele sa sarbatoreasca impreuna cea mai vesela zi a anului! Asa cum i-a obisnuit, centrul comercial din sudul Capitalei a pregatit numeroase surprize si jocuri pentru cei mici, picturi pe fata, baloane, jocuri stiintifice si creative, muzica si dans!

Sun Plaza le ofera celor mai inteligenti si creativi prichindei o zi intreaga de distractie, in care vor avea sansa sa se transforme in mici oameni de stiinta si artisti. Acestia vor putea sa participe la experimente organizate de Fun Science, in cadrul carora vor invata despre electricitate, vor descoperi cat de distractiva este chimia, vor construi submarine si rachete si vor afla mai multe despre satelitul natural al Pamantului, Luna.

Pentru ca 1 iunie este o zi magica, Sun Plaza a mai pregatit un spectacol de magie si iluzionism, precum si o parada de papusi uriase.  Si cum de la sarbatoarea copiilor nu putea lipsi cel mai bun prieten al lor, simpaticul dinozaur Sunny, mascota Sun Plaza, va fi alaturi de micuti si, impreuna cu asistenta lui, vor imparti baloane si dulciuri tuturor celor prezenti!

Program:

10:45 – Desene pe fata, modelare baloane si distractie cu trupa Zurli

11:00 – Cor de copii Bimbam

11:15 – Parada de papusi uriase

11:15 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie

12:00 – Spectacol de magie si iluzionism

12:50 – Cor de copii Bimbam

13:05 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie

14:35 – Trupa de dans Wilmark

14:50 – Workshop stiintific cu Fun Science

15:35 – Trupa de dans Wilmark

Text: Andreea Popescu