“De 15 ani crestem impreuna in AVON”

AVON_15_ani_logoPe data de 8 martie 2012, compania AVON a implinit 15 ani de cand se afla pe piata din Romania. In cei 15 ani de activitate, compania a vandut peste 5 milioane de produse, a avut peste 6 milioane de clienti, iar din anul 2002 este lider pe piata locala de cosmetice. Conform studiului Nielsen, 9 din 10 femei utilizeaza cel putin un produs AVON si aproape jumatate dintre ele folosesc produsele de mai bine de cinci ani.

Si pe langa faptul ca AVON are grija ca toate femeile sa arate bine folosind produsele pe care le pune la dispozitie, compania s-a implicat si in campaniile sociale: campania de lupta impotriva cancerului la san si cea impotriva violentei domestice. AVON Romania este recunoscuta atat la nivel local, cat si la nivel global pentru pionierat si inovatii de succes.

In cinstea celor 15 ani de reusite, AVON Romania a marcat evenimentul prin conferinta de miercuri, 7 martie, de la Centrul Tinerimea Romana, acolo unde a fost prezenta si Andreea Marin Banica, Ambasadoarea Avon-Romania Campania pentru sanatatea sanilor.

 

Text: Ruxandra Raica