De 8 Martie, doamnele si domnisoarele s-au distrat la petrecerile Redd’s

De 8 Martie, doamnele si domnisoarele s-au distrat la petrecerile Redd’sSkin Club din Iasi si Fratelli Lounge&Club Bucuresti au gazduit cele doua petreceri Redd’s din seara de 8 Martie. In Bucuresti, atmosfera a fost incinsa de catre celebra artista din Marea Britanie Vicky Jackson, care a avut trei numere de exceptie dedicate celor trei dive ale scenei pop-rock: Lady Gaga, Amy Winehouse si Pink. In Iasi, Trupa Cuantune a delectat urechile tuturor invitatilor.

Petrecerile Redd’s au fost mai mult decat reusite, iar domnii au fost incurajati sa le complimenteze pe doamne. Femeile care au primit cele mai multe complimente au castigat cate o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glavan, precum si o tinuta semnata Silvia Serban, prin tragere la sorti. Pe pagina de Facebook Redd’s – Too Tasty for Men, fetele care au convins cei mai multi baieti sa faca testul de feminitate au intrat automat in tombola Redd’s.

Campania Redd’s „Complimente pentru fete” s-a incheiat pe 9 martie cu o petrecere pentru publicul din Timisoara in Club 30.

 

Text: Ruxandra Raica

martie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate