De ce are Kelly Osbourne ochiul invinetit?

kelly-osbourne-deltaCe iti este si cu celebritatea asta… Se pare ca, uneori, ce-i mult strica sau… raneste. Asa s-a intamplat si in cazul fiicei celebrului cantaret Ozzy Osbourne, Kelly, careia ii place luxul si tot ce tine de clasa intai. Din pacate pentru aceasta, luxul de a zbura la clasa intai s-a dovedit a nu fi chiar cea mai buna decizie.

Dupa un zbor alaturi de compania aeriana Delta Airlines pentru a ajunge in LA, Kelly s-a ales cu un ochi invinetit si nicidecum cu o calatorie linistita conform standardelor companiei. Vedeta sustine ca, din cauza scaunelor care nu erau asezate cum trebuie, s-a lovit cu capul de un TV.

“Va multumesc frumos pentru ochiul meu vanat minunat. Aranjati-va scaunele alea nenorocite! Sa fii lovit in fata de un TV este incredibil de amuzant”, a scris aceasta pe contul sau personal de socializare, ca o descriere a pozei atasate.

Cu toate ca se gandeste serios sa ceara despagubiri companiei aeriene, Kelly nu este suparata chiar pe tot personalul companiei. Se pare ca aceasta a tinut sa-i multumeasca insa stewardesei care a avut grija de ea: “A fost extraordinara”.

 

Text: Andreea Popescu