De ce este mai bine sa locuiti separat

mai-bine-locuiti-separatSe poate sa iti doresti sa va mutati impreuna cat mai repede, insa exista foarte multe motive pentru care va este mult mai bine separati. Iata 10 dintre ele:Platesti mai putin la intretinere

Se poate sa nu te intereseze prea mult asta, la inceput. Vei fi orbita de frumusetea diminetilor in doi, mai ales daca iti face cafeaua! Insa, daca nu aduci discutia cu platile la comun in timp util, vei achita 2-3 luni mai mult decat esti obisnuita, iar cu banii aceia mergeai, de obicei, cu fetele in club!

Te bagi la somn cand vrei tu

Si cum vrei tu, si de cate ori pe zi vrei tu. Cand el va fi non-stop la tine, va trebui sa ai grija ce pijamale alegi, cum te demachiezi inainte de culcare si chiar cate ore dormi… doar nu ai vrea sa creada ca esti o lenesa!

Se pierde misterul

Sunt sigura ca nu vrei sa stii de cate ori pe zi merge la baie. Sau, invers, nu ti-ai dori sa stie de cate ori pe noapte mergi la baie. Si da, va vedea aparate de epilat, absorbante si alte chestii pe care, pentru inceput, ar fi fost mai ok sa nu le stie.

Cand va suparati, fiecare merge la el acasa

Si aici se schimba totul: tu nu vei mai putea sa pleci imbufnata acasa, ci poate doar in sufragerie, unde poate veni dupa tine imediat si te vei „inmuia” de indata.

Inca mai poti petrece cat si cum vrei cu prietenele tale

Ti-e lene sa iesi? Ai bea un vin si ai sta la povesti? Daca el este la tine, trebuie sa reduci pana si serile cu fetele pentru ca te vei simti prost sa stii ca el sta in dormitor, iar tu te destrabalezi in sufragerie band shoturi cu cele mai bune prietene. Plus ca trebuie sa vorbesti incet, foarte incet.

Te bucuri singura macar de o zi pe saptamana

Ei bine, cand el va fi toata ziua prin preajma, nici duminicile nu vor mai fi ce au fost odata. Gata cu leneveala, cu cafeaua in pat, cu statul la filme siropoase toata ziua. Va trebui sa decideti impreuna programul pentru ziua respectiva, iar tu, treptat, iti vei pierde tot timpul pe care inainte il petreceai din abundenta singura.

Ai facut curat, asa ramane!

Cand un barbat este prin apropiere, apar lucruri lasate nelalocul lor, miroase a tigari, prosopul este pe jos in baie si sunt haine de spalat pentru doi. Nu zic ca nu te va ajuta la curatenie, dar gandeste-te ca va fi de doua ori mai multa de facut.

Inca il mai poti surprinde

Cand va intalniti ocazional la tine acasa sau la el, inca il mai poti surprinde cu o lenjerie super-sexy. Din ziua cea mare insa, va fi ciudat sa te vada pana la 9 seara umbland in pijamale si, dintr-odata, intr-un neglijeu rosu, incitant.

Cainele tau e doar al tau

Ai un animalut de casa pe care il iubesti ca pe ochii din cap. Dar de cand se muta el, devine al amandorura.

Nu te certi cu nimeni, din nimic

Chiar si asta se va schimba, iar tu te vei enerva toata ziua, din nimicuri, precum: prea frig/cald in casa, nevoia de intimitate, motive de curatenie s.a.m.d.

Esti sigura, tinand cont de cele de mai sus, ca vrei sa faci pasul cel mare?

Text: Alina Lupa