De ce fetelor le plac “baietii rai”?

shutterstock 100248338“La Rochefocauld: dragostea este asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.”

Cred in aceasta rubrica. Ea se adreseaza tuturor varstelor. Parte din ea este izvorata din propria experienta, completata cu lecturi si discutii cu oameni mai tineri, mai maturi, care iubesc, sunt iubiti, au experiente de viata fericite sau mai putin fericite, dar care merita sa traiasca frumos povesti de dragoste si sa nu renunte la sperante.

Baietii tandri, gentili, ingrijiti, amabili, usor timizi pierd teren in fata baietilor rai, care afiseaza o anumita siguranta. Charisma este, de asemenea, un atu important in arta seductiei, ce nu poate fi trecut cu vederea de domnisoarele impresionate la maximum.

Baietii rai lasa impresia fetelor ca, prin atitudinea impunatoare, au capacitatea de a oferi protectie. Capacitatea de dominare a barbatului transmite fetei siguranta si reuseste sa seduca. Protectia pe care o simte din partea barbatului ii da impresia ca “baiatul rau” o va apara in momentele in care vor exista probleme. Un fel de cavaler teuton…

Baietii rai sunt imprevizibili, rebeli, liberi, fac tot ce-si doresc, cum isi doresc si oricand doresc. Le place sa surprinda si nu impun nicio rutina partenerei. Rutina zilnica si viata din ziua de azi determina femeia sa caute o relatie usor “altfel”, ceva diferit, un baiat rau care sa-i schimbe starea de spirit. Un “bad boy” stie sa se comporte cu o fata astfel incat sa-i “rupa” monotonia. Acum o trateaza ca pe o printesa iar in secunda urmatoare devine un zmeu. Dorinta unei fete de a fi cu un baiat rau exprima o modalitate de razvratire, de a alunga plictiseala, in speranta de a trai experiente noi. Mai mult, pentru o fata, posibilitatea de a cuceri un “bad boy” poate fi o adevarata provocare si chiar placere, nemaivorbind de faptul ca vrea sa-si demonstreze siesi ca este capabila sa faca asta, hranindu-si egoul.

Baietii rai nu stiu ce este timiditatea sau teama. Baiatul rau are destul tupeu sa te sarute intr-un fel la care nici nu te gandeai, atunci cand tu te astepti mai putin. Baietii rai nu pierd timpul cu analize si strategii de cucerire, ci apasa direct pedala de acceleratie invitand-o la dans si cerandu-i fetei direct numarul de telefon si adresa. Din pacate sau din fericire, “lui” nu-i pasa ce spun prietenele tale sau de ora la care ar trebui sa te intorci acasa si cat ai de lucru maine. El face in asa fel incat “te retine” in bratele lui, te urca in masina si iti spune ca in weekend te duce la castelul fericirii. E interesant fiindca fetelor nu le plac baietii nepoliticosi sau care le trateaza cu lipsa de respect, insa baietii rai stiu sa vorbeasca cu o fata si sa-i acorde respectul cuvenit.

Baietii rai au un entuziasm debordant. Frumusetea unei relatii cu un “bad boy” este ca niciodata nu stii de cate nebunii este in stare si cat de palpitanta este viata alaturi de el.

Atentie! O fata draguta, lipsita de experienta poate ajunge o prada usoara pentru un “bad boy”, insa o relatie cu un astfel de baiat non-conformist poate sa o ajute mult in experientele viitoare.

O mare parte din “baietii rai” au ajuns sa adopte aceasta atitudine deoarece s-au lovit de un refuz in momentul in care au vrut sa fie amabili si draguti cu o fata sau au vrut sa-i ofere flori. Refuzul a contribuit la hotararea de a-si schimba comportamentul, cu atat mai mult cu cat, intamplator sau nu, metoda a functionat.

Baietii rai stiu sa lase impresia ca ofera un stil de viata liber si nu respecta nicio regula. Femeilor le place riscul si “pericolul” pe care si-l asuma fara sa se mai gandeasca inca o data, contrar stilului lor de a supraanaliza totul. E bine sa tineti cont ca baietii rai nu prea ofera relatii, ci experiente. Ei stiu sa traiasca cu pasiune momentul, insa iubirea si siguranta intr-o relatie sunt mai mult decat relative pentru ei. Sunt sanse ca, la un moment dat, sa incepi sa simti ca nu te regasesti in acel stil de viata, ca nu e nimic din ce ai visat in acea relatie. Nu te minti singura si incheie acest capitol de care nu trebuie sa-ti para rau fiindca experienta acumulata in urma acestei relatii iti va fi de folos mai tarziu.

Probabil nu e rau ca, la un moment dat, o femeie sa cunoasca si altceva pentru a se cunoaste mai bine pe ea insasi.

Text: Vladimir Toma