De ce iubeste Adam Levine femeile?

adam-levine-the-voice Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, este recunoscut ca un mare iubitor al sexului frumos si el stie asta. Dar s-a saturat sa fie criticat pentru ca ii plac femeile, asa ca a vrut sa explice de unde vine aceasta pasiune a lui. “Mereu m-am simtit putin neinteles. Am impresia ca oamenii ma cunosc doar ca pe un cantaret caruia ii plac fetele frumoase, un fel de cocota. Poate eram intr-un fel. Eram tipul ala muzician care era dezbracat tot timpul cu fete, si asta e in regula, n-am nicio problema cu asta. Dar am vrut sa creez un echilibru totusi”, a declarat Adam.

Tocmai de aceea cantaretul a acceptat sa fie in juriul show-ului The Voice, pentru ca oamenii sa vada ca are si ceva in cap, nu ca este doar un fustangiu superficial.

Adam crede ca exista 2 tipuri de barbati: “Sunt barbati care de fapt sunt doar niste porci misogini si sunt barbati care chiar iubesc femeile, care cred ca acestea sunt cel mai uimitor lucru din lume. Si asa sunt eu. Poate ca motivul pentru care am fost promiscuu si am vrut sa ma culc cu multe dintre ele este pentru ca le iubesc foarte mult”. Dar iubirea lui Adam pentru femei are radacini adanci in copilaria rockerului. Adam spune ca intelege femeile pentru ca a crescut intr-un mediu preponderent feminin: “Dupa ce parintii mei s-au despartit, mama s-a mutat cu fosta sotie a fratelui ei, care divortase si ea de curand. Asa ca am trait in casa cu doua femei parasite, cu varul meu care mi-era mai mult ca o sora, plus fratele meu Michael despre care am descoperit mai tarziu ca este gay. Doar estrogen peste tot…”.

Asa ca Adam nu era speriat nici in adolescenta sa le vorbeasca fetelor, facea acest lucru natural. Iar de aici pana la a le cuceri si a deveni un mare iubitor al sexului frumos, n-a mai fost decat un pas. Dar asta nue ste o problema, pentru ca si femeile il iubesc pe AdamJ

 

Text: Bianca Badescu