De ce radeau colegii de Kristen Stewart in copilarie?

Kristen-stewart-remember-me-premiere-HQ-kristen-stewart-10685301-1708-2560Actrita indragita acum de milioane de fani ai filmului Twilight din intreaga lume, n-a fost mereu asa rasfatat de soarta. Cand era mai mica, copiii radeau de ea pentru ca nu se conforma presiunilor grupului si arata ca un baiat. “Uita-te la o poza de-a mea inainte sa am 15 ani. Sunt un baiat. Purtam hainele fratelui meu. Nu ca m-ar fi interesat prea mult, dar imi aduc aminte cum se radea pe seama mea pentru ca nu purtam jenasi Juicy.

Nici nu ma gandeam la asta”, a povestit Kristen. Cu toate ca nu prea ii pasa cu ce se imbraca, actrita nu era indiferenta la glumele rautacioase ale celor din jur: “Nu e ca si cum nu-mi pasa ca rad de mine. Chiar ma deranja. Imi aduc aminte de o fata cand eram in clasa a sasea care s-a uitat la mine la sala si mi-a zis: <<O, Doamne! Este dezgustator – nu te epilezi pe picioare”, s-a mai confesat Kristen. Iar aceasta marturisire venita din partea unei vedete ii poate ajuta si pe alti copii si adolescenti care se confrunta cu astfel de probleme cu cei din anturajul lor sa treaca mai usor peste ele.

Chiar si acum, cand a crescut, actrita inca se mai confrunta cu tot felul de critici la adresa felului in care arata: “Aud tot felul de comentarii rautacioase. Nu sunt rusinata. Sunt mandra de asta. Daca as face poze perfecte mereu, oamenii care ar sta in camera cu mine sua pe covorul rosu ar zice <<Ce actrita! Ce prefacuta!>> Gandul asta ma rusineaza mai mult decat daca arat ca naiba in jumatate dintre poze, si nu-mi pasa”, a spus raspicat Kristen.

Oamenii gasesc mereu ceva de comentat, mai ales cand esti in lumina reflectoarelor, asa ca atutudinea nepasatoare a lui Kristen este una cat se poate de sanatoasa.

Text: Bianca Badescu