De ce s-a reapucat Gerard Butler de fumat?

1ackxwlc6i0Gerard Butler a reinceput sa fumeze dupa o noapte in Hollywood cu amicul sau Russel Crowe. Actorul scotian reusise sa renunte la tigari dupa nici mai mult, nici mai putin de 40 de incercari!

Acum tot efortul sau pare in zadar, caci dupa ce a inceput sa petreaca cu protagonistul din Gladiator, in vara care tocmai a trecut, Gerard nu s-a mai putut abtine si s-a reintors la tigari.

“Fumam si apoi m-am oprit timp de 4 ani. Mi-au trebuit 40 de incercari ca sa reusesc. Am fost hipnotizat de 23 de ori, mi s-a injectat pentotal de sodiu in vene, am facut electroliza la urechi si interventie cu laser la maini”, a declarat Butler. Dupa atatea eforturi si proceduri chinuitoare la care s-a supus, totul s-a dus pe apa sambetei in doar o clipa: “Acum vreo 3 luni eram in oras cu cativa prieteni, printre care si Russell Crowe. Erau 12 in total, iar 11 dintre ei fumau. Atunci a fost momentul in care n-am mai putut sa rezist”, a spus actorul.

Asa ca invatati din povestea lui Butler: daca tot v-ati chinuit sa va lasati de fumat, feriti-va de prietenii fumatori, caci tentatia poate fi prea puternica!

Text: Bianca Badescu