De ce să alegi fusta satinată în această toamnă

Fusta satinată este moale, versatilă, se potriveşte atât cu sandale cu toc, cât şi cu tenişi. Iar, cel mai important, fusta din satin sau mătase poate fi purtată cu orice ocazie, atât în timpul zilei, cât şi seara.

Aşadar, pentru toamna acestui an, îţi propunem să achiziţionezi cel mai în trend item vestimentar, fusta satinată. Totuşi, trebuie să ai în vedere lungimea acesteia. Dacă eşti o tipă înaltă şi foarte slabă, poţi să optezi, fără niciun risc, pentru o rochie sau fustă lungă, dreaptă şi satinată, cu tenişi, sneakerşi sau cu o pereche de sandale cu toc cui, dar scurt.

În schimb, dacă eşti minionă şi ţi-ai dori să porţi o astfel de fustă satinată cu tenişi sau sneakerşi, ai în vedere că lungimea ei trebuie să fie un pic sub genunchi. Dacă este mai lungă, îţi va scurta mai tare picioarele şi te va face să pari că ai mai multe kilograme. Iar, dacă doreşti să asortezi şi un pulover oversized, ar trebui să încalţi ceva cu toc, un stiletto sau o cizmă mai lungă, dar cu toc înalt.În această toamnă, alege fusta satinată care ţi se potriveşte cel mai bine, din modelele de mai jos!

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar, Pinterest