De ce se despart Demi Moore si Ashton Kutcher? Declaratii despre divort

0a1ademi-moore-ashton-kutcher-mischa-bartonDupa 6 ani de mariaj si multe zvonuri despre infidelitatile lui Ashton, nici terapia de cuplu n-a mai putut sa impiedice despartirea dintre cei doi actori.

“Ashton este nefericit. Demi este nefericita. S-a ajuns la un punct in care trebuia sa se termine. (…) Lupta putea deveni foarte intensa. Orice terapie ar fi facut a fost buna pe moment, dar nu a putut ajunge in miezul problemei”, a declarat o sursa apropiata cuplului.

Niciunul dintre cei doi nu a comentat zvonul infidelitatilor, dar au admis ca divorteaza. Demi a dat un comunicat de presa in care a spus: “Cu mare tristete si cu inima grea am decis sa imi inchei mariajul de 6 ani cu Ashton. Ca femeie, mama si sotie sunt anumite valori si juraminte pe care le consider sfinte si de aceea am decis sa-mi vad mai departe de viata. Este un moment de incercare pentru mine si familia mea si de aceea va cer sa imi oferiti aceeasi compasiune si intimitate pe care ati oferi-o oricui s-ar afla intr-o astfel de situatie.”

Desi a fost un comunicat-“cliseu”, daca citim printre randuri ne putem da seama ca ceva a suparat-o foarte tare pe Demi in comportamentul lui Ashton – si aici, cel mai probabil, este vorba despre infidelitate.

Ashton a comentat si el scurt pe Twitter situatia creata: “O sa pretuiesc intotdeauna timpul petrecut cu Demi. Casatoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume si, din nefericire, uneori esueaza.  Dragoste si lumina”, a scris Ashton.

Text: Bianca Badescu