Andreea Antonescu, de la Andre la Miss Ventura

Miss-VenturaIubeste muzica si asta se observa in toate actiunile ei: este prezenta in lumea muzicii inca de cand era adolescenta (Andre), a lansat de curand piesa “Pune-o pe repeat” si a avut un nume de scena unic, pana sa revina la numele sau adevarat. Suntem siguri ca v-ati dat seama cine este frumoasa blonda si tocmai de aceea va lasam sa aflati chiar de la ea ultimele noutati. Doamnelor si domnilor, Andreea Antonescu!

 Buna, Andreea. Ai adoptat un nume de scena interesant, si anume Miss Ventura. Cum a prins viata acest nume?

A fost un proiect in care au fost implicati mai multi oameni. Eu am fost cea care a reprezentat toata munca lor, eu am fost imaginea! Am avut cateva melodii lansate impreuna, iar acum am revenit la numele meu, Andreea Antonescu. Celor care isi doresc sa vada ce fac pas cu pas, le sugerez sa ma urmareasca pe Facebook pentru noutati si exclusivitati!

 

Ai lansat cel mai recent single al tau, intitulat “Pune-o pe repeat”. Ce ne poti spune despre aceasta piesa?

“Pune-o pe repeat” e o melodie care ne-a placut, in care am avut incredere. Sper ca si publicul s-o indrageasca!

 

Locuiesti in Los Angeles, dar vii des in Romania. Care este motivul pentru care nu te poti desparti de Romania?

Romania e tara mea, eu aici traiesc! Plec, intr-adevar, de ceva timp mai des in LA, nu invers! Acolo am deocamdata niste proiecte in desfasurare, va anunt cand se vor concretiza.

 

Este mai greu sa apari pe sticla in America decat aici?

Mai greu? Depinde cum vrei sa apari pe sticla… Eu imi doresc o cariera solida, fara scandaluri, fara circ. Din fericire, am intrat in legatura cu compozitori mari, dar vreau sa va arat rezultatul! Nu e cazul sa vorbesc deocamdata.

     

Esti prezenta in lumea muzicii inca de cand erai adolescenta. Cat de dificil este pentru o adolescenta sa fie expusa non-stop publicului larg?

Cand iubesti ce faci, nu conteaza altceva. Poate mi-a fost greu cateodata sa-mi fie expusa viata la televizor sau pe prima pagina a ziarelor, dar am inteles ca e un pret pe care trebuie sa-l platesti. Oamenii sunt curiosi si vor sa afle cat mai multe, cred ca e la fel in orice domeniu. Nimic din toate astea nu m-ar opri sa-mi urmez visul!

 

Ti-ai dori ca fiica ta sa iti calce pe urme sau ai alte planuri in ceea ce ii priveste viitorul?

Sienna canta incontinuu de cand avea un anisor, danseaza, picteaza, vorbeste doua limbi… Atat timp cat isi doreste, va avea toata sustinerea mea. Am vorbit si cu nasa (Andreea Balan), ea se va ocupa de lectiile de dans.

 

Text: Andreea Popescu