De la blond nedefinit la roscat misterios

dupa_firstEste cert! Blondul, in infinitele si delicatele nuante pe care le poate imbraca, nu ne avantajeaza pe toate. Specialistii de la Glamour Salon Expert o vor ajuta pe castigatoarea revistei TONICA, Andreea Capitanu, sa descopere cum, purtand cu misterul cuvenit nuanta potrivita de roscat, poti obtine un look intens perfect pentru intampinarea primaverii.

 

Andreea are 23 ani, este din Bucuresti si lucreaza intr-un domeniu in care imaginea este deosebit de importanta: comunicare audio-video. Prin urmare, atentia acordata fiecarui detaliu este cu atat mai mult un imperativ. Noua schimbare de look oferita de TONICA e cel mai bun exemplu in acesta directie.

Contur intens pentru farmecul ochilor migdalati

Dincolo de inzestrarile naturii exista frumusetea controlata si atent aleasa, data de un machiaj corespunzator. Tocmai de aceea Ana Matei, make-up artist, alege sa puna accentul in machiajul Andreei pe ochii mari si migdalati. Un contur intens si un fard iluminator pe pleoapa superioara stiu cel mai bine sa atraga atentia exact acolo unde se cere. Buzele subtiri sunt marite usor cu un creion contur si cu un gloss discret, iar corectorul rezolva cu doar cateva miscari precise problema cearcanelor. Pudra matifianta este perfecta pentru tenul gras al Andreei, iar blush-ul bronzant este cea mai potrivita solutie, tinandu-se cont de culoarea parului.

Masti hidratante pentru maini, in sezonul rece

Andreea are maini foarte frumoase, cu degete lungi, care insa nu sunt complet avantajate de forma ovala a unghiilor, pe care o adopta in mod normal. Prin urmare, Gina Dumitru, nail-artist, propune forma patrata, cu colturile rotunjite. Ritualul de ingrijire a mainilor este deja binecunoscut: peeling, masca hidratanta, crema, iar pentru unghii… culoarea potrivita in functie de nuanta tenului si a parului: gri metalizat.

Rosu discret pentru un inceput de primavara calduros

Andreea are o nuanta naturala de blond inchis, pe care a imbogatit-o de-a lungul timpului cu suvite blond-aurii. Cristian Grofic, hair-stylist, propune insa o nuanta deschisa de roscat, care ii pune in evidenta ochii, contrastand lejer cu nuanta tenului. Schimbarea vine din forma si aranjare. Este momentul ca Andreea sa isi ia la revedere de la buclele rebele cu aspect neingrijit si sa treaca la parul ondulat intr-un mod ordonat, doar la varfuri. Astfel se obtine un look ingrijit, potrivit atat pentru o petrecere, cat si pentru o zi linistita la birou.

 

Text: Irina Chelarescu

inaintemake-upmanichiuracoafuradupa