De meserie: vedeta!

Primul loc de munca si primul salariu sunt ca prima dragoste si primul sarut, adica nu se uita niciodata. Emotia cu care iti culegi roadele dupa prima luna de munca iti ramane intiparita in memorie, si, din acest motiv, noi am fost foarte curiosi sa aflam ce au facut vedetele noastre cu primii bani castigati.

Laura Cosoi, actrita:Cu primul salariu am plecat la mare impreuna cu sora mea si cu verisoara mea. Pe vremea aceea eu predam lectii de dans tinerilor care urmau sa se casatoreasca. Daca vorbim de salariul castigat ca actrita, primii bani i-am castigat in urma rolului din serialul La bloc, si din ei mi-am cumparat o geanta de postas.

Anca Lungu, prezentator tv:Primul meu salariu a fost un soi de bursa si l-am primit cu o saptamana inainte sa implinesc 17 ani. Atunci lucram la Antena 1 din Suceava si-mi amintesc ca am facut cinste colegilor cu banii castigati.

Amalia Nastase, femeie de afaceri:Din primii bani mi-am cumparat o pereche de blugi, un ruj si un fond de ten. I-am cheltuit pe toti o data!

Sonia Argint Ionescu, prezentator tv:Eu va spun un secret: primul meu salariu pe bune, adica cu carte de munca, l-am castigat abia acum 6 luni.

Jorje, prezentator tv:Cu primul meu salariu mi-am luat un telefon mobil. Aveam 18 ani, eram la liceu in clasa a-XI-a si lucram la un club de-al unui prieten de-al meu. Imi amintesc ca dupa aceea nu am mai avut bani sa-mi platesc abonamentul!

Jojo, actrita:Din primul salariu mi-am cumparat haine si-mi amintesc ca am mers cu taxiul pentru ca asta era cea mai mare dorinta a mea, sa nu mai merg cu transportul in comun.

Carmen Negoita, fashion blogger:Eu mi-am cumparat mobila pentru sufragerie cu primii mei bani.

Malvina Cservenschi, designer bijuterii:Nu mai stiu ce am facut cu primul salariu din TVR, dar imi aduc aminte ca atunci cand am vandut primele doua bratari a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea. Am fost impreuna cu Rhea Costa, prietena si partenera mea, si cu prietenul sau, la un restaurant cu specific italienesc si le-am facut cinste.

Andreea Ibacka, actrita:Nu mai stiu exact pe ce am cheltuit banii, dar imi amintesc ca am primit salariul pe card si in primele 5 minute l-am extras pe tot de la bancomat pentru ca am vrut sa-l simt in buzunar.Ce alta meserie ar fi practicat vedetele daca nu ajungeau celebre?

Poate parea mai greu de crezut, dar nu toate vedetele noastre si-au dorit dintotdeauna sa ajunga celebre, dovada fiind faptul ca meseria lor de baza nu are absolut nicio legatura cu cea actuala. Dar sa nu mai lungim vorba, ci sa aflam ce-ar face starurile autohtone daca maine, prin absurd vorbind, si-ar schimba jobul.

Andreea Ibacka, actrita:Eu m-as intoarce la viata de bancher pe care am avut-o inainte.

Jojo, actrita:Probabil ca as alege una dintre cele doua meserii pe care nu am avut ocazia sa le dezvolt foarte mult in aceasta viata. As alege ceva pe dans sau as alege sa pictez, dar as face Scoala de Arte in cazul asta.

Laura Cosoi, actrita:Probabil as continua ce am inceput, adica as fiu asistent social, pentru ca eu am terminat studiile pe acest profil si asta mi-am dorit mereu sa fac, insa viata m-a dus pe drumuri diferite.

Text: Madalina Manole