De Paste, savureaza pasca traditionala cu branza dulce si stafide de la Boromir

Pasca-Boromir-cu-branza-si-stafideCu ocazia Sarbatorilor Pascale, Boromir a pregatit un desert de nelipsit de pe mesele noastre: Pasca Boromir. Preparata dupa o reteta de casa, Pasca Boromir are in compozitie ingrediente savuroase si naturale, precum si traditionala umplutura de branza dulce si stafide ce va face deliciul intregii familii si oaspetilor tai.

Pasca cu branza dulce si stafide vine in completarea colectiei de cozonaci festivi tip cadou, din care mai fac parte Gama Boromir Clasic (cu umpluturi de ciocolata, crema de nuci, nuca si cacao, respectiv nuca si stafide), Cozonacul de Acasa (cu nuci, stafide si bucati de portocale), Gama Prestige (cu umpluturi de nuca, cirese si ciocolata) si Pasca Boromir deja prezenta la raft (cu umpluturi de ciocolata cu rom, tiramisu si lamaie).

Atat cozonacii, pregatiti intr-o editie speciala de Paste, cat si pasca de la Boromir sunt produse cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului, pentru ca fiecare cozonac si pasca sa aduca spiritul si bucuria specifice sarbatorilor pascale.

Incepand cu 4 aprilie, poti cumpara Pasca Boromir din marile centre comerciale din tara: Cora, Real, Billa, Mega Image, Metro Cash & Carry, Selgros, Profi, XXL si Penny. Pasca poate fi gasita la rafturi intr-un ambalaj din carton de tip cadou, de culoare rosie, la un gramaj de 650 g.