De unde să-ţi achiziţionezi costum de Halloween

Este jumătatea lunii octombrie, ceea ce înseamnă că deja ai început să cauţi tutoriale de make-up pentru Halloween. Însă folosirea obligatorie a măştii de protecţie împotriva COVID-19 s-ar putea să te facă să te răzgândeşti atunci când vine vorba de make-up. Astfel, s-ar putea să vrei să alegi ceva mai uşor de purtat pentru această sărbătoare.

De exemplu, poţi opta pentru un machiaj natural şi pentru un costum de personaj de animaţie, astfel încât să intri în atmosfera sărbătorii. Am căutat în online ţinute şi accesorii de Halloween, pentru femei, şi iată ce am găsit!

  1. Costumul lui Harley Quinn poate fi găsit pe acest site, la preţul de 182.66 lei.
  2. Dacă îţi doreşti să fii Cruela Devil, poţi opta pentru o perucă precum părul ei. O poţi găsi AICI, la preţul de 16.99 de euro.
  3. Eşti mamă şi vrei să petreci sărbătoarea alături de cel mic, pe el îl poţi îmbrăca în pitic, iar tu poţi opta să fii Alba ca Zăpada, cu ajutorul acestui costum, pe care îl găseşti la 274 de lei.
  4. Poţi fi şi o Columbină drăguţă, purtând această rochie, la 24.99 de lire.
  5. Indiferent că vrei să fii vrăjitoarea cea bună sau rea, o capă şi o pălărie e musai să porţi. Le poţi lua de AICI cu 15.00 lire.
  6. Ai o soră geamănă cu care vei petrece această sărbătoare? Există şi costume pentru voi, astfel încât să speriaţi împreună vecinii. Cu doar 29.99 de lire vă puteţi costuma amândouă de AICI.
  7. Fii supereroina celui mic, într-un costum de Super Woman, cu doar 19.99 de lire.
  8. Maleficient este unul dintre personajele adorate atât de mame, cât şi de fetiţele lor. Poţi achiziţiona costumul Angelinei Jolie de Aici, cu doar 25 de lire.

Învaţă să faci câteva reţete înfricoşătoare pentru masa de Halloween, de AICI!