Declara-ti dragostea la Kanal D!

-0a0a0a0aIMG_6778Incepand de astazi, dragostea se vede la televizor in cadrul campaniei “Declara-ti dragostea la Kanal D!” derulata in emisiunea “Te vreau langa mine”. Exprima-ti sentimentele in cel mai interesant mod, iar o tara intreaga va putea afla ce simti pentru jumatatea ta. Cele mai frumoase declaratii de dragoste din emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Niculina Stoican, vor fi premiate saptamanal cu un sejur de o saptamana la munte.

Pentru a celebra intr-un mod special luna indragostitilor, campania “Declara-ti dragostea la Kanal D!” a creat un imn special interpretat de formatia Etajul 4. Videoclipul melodiei “Te vreau langa mine”, realizat de Kanal D, il puteti urmari online pe www.kanald.ro.

Tot Kanal D lanseaza pe pagina oficiala de Facebook http://www.facebook.com/KanalDRomania  aplicatia “Tu cui ii spui te vreau langa mine?” prin care fanii retelelor de socializare pot afla cine este jumatatea lor.

Nu ratati, de luni pana vineri, de la 13.15, emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Niculina Stoican, la Kanal D!

 

Text: Andreea Popescu