Trench-ul se reinventează

Odată cu scăderea rapidă a temperaturilor, este timpul să ne schimbăm și garderoba cu una potrivită vremii. Iată cele mai cool moduri de a purta trench-ul, un articol vestimentar must have în acest sezon.

Inspirație venită de la Milano, Paris, și până în New York, trench-ul este acea piesă care nu se demodează niciodată și vei rămâne șic și pe vreme rea.Inserții militare

Look-ul? De ce să nu optezi pentru un model complet negru, cu buzunare foarte mari, precum Yoyo Cao. Pentru accesorii, poartă pantofii sezonului, cizmele de motociclist, alături de de mai multe curele subțiri pentru a sublinia talia.

Culori îndrăznețe

Aceasta este o lecție de stil despre cum să obții opulența italiană, precum trio-ul șin fruntea The Attico, Giorgia Tordini și Gilda Ambrosio. Dacă, la prima vedere, trench-ul pare simplu, cota de modă crește atunci când haina clasică întâlnește un detaliu colorat.

Stilul anilor”90

Înă un sezon care ne demonstrează că moda revine, fiind în fruntea scenei modei, vinilinul este suficient de cool. Trucul? Faceți ca Giedre Dukauskaite, purtând un stil rock cu pantaloni roșii care curg.

Versiune în două tonuri

În același ton cu tendința monocromă, trenciul capătă și un aspect grafic, aici fiind imaginat într-o versiune în două tonuri. Acest aspect este minimalist: Pernille Teisbaek a optat pentru pantaloni negri și o pereche de cizme combat.

Go wild

Spune adio ărintului leopard și altor amprente de animale, peste tot acest trench cu efectul de piton, conduce tendința actuală. O piesă puternică, este asociată cu o pereche de ghete Dr. Martens în cazul lui Thora Valdimars.

Lungime mini, volume mari

Pentru toamna anului 2020, trenciul este scurtat și imaginat ca o jachetă. Cea mai bună parte? Volume dramatice care ridică această piesă atemporală la rangul unei adevărate declarații de modă.

A doua piele

Similar cu Chiara Totire, suntem în favoarea unui trench clasic pentru mijlocul sezonului. Aspectul? Poartă-l ca o pe rochie și combină cu o pereche de cizme înalte.

Pop

Pentru rebeli, trench-ul este disponibil într-o paletă îndrăzneață de culoari pop, ca acest model roz aprins purtat de Emili Sindlev. Trench-ul pop adaugă, de asemenea, o notă suplimentară unui tricou alb și a unui pantalon cu imprimeu.

Text: Iulia Mirică

Foto: Vogue