Decolteul tulbura mintea barbatilor

Decolteul tulbura mintea barbatilorStudiile efectuate de catre psihologii belgieni de la Universitatea din Bruxelles au dovedit ca preferintele barbatilor pentru diferite “decolteuri” vestimentare difera in anotimpul rece fata de cele din alte anotimpuri.

 
Care sunt secretele atractie?
1. “Decolteurile”, crepeurile sau crapaturile fustelor foarte lungi de seara creeaza un efect extraordinar asupra a 80% din barbati. Crapaturile fustelor de regula de culori inchise sunt cele mai admirate efecte vestimentare feminine pe timp de iarna.
2. Decolteurile bluzelor de culoare deschisa au un efect special, mai ales daca lasa la vedere culoarea pielii spatelui si umerilor.


3. {jcomments on} ce lasa la vedere discret impreunarea sanilor au un efect special numai daca restul vestimentatiei este foarte decent si in culori inchise perfect asortate.
4. Crepeurile fustelor mini au efect numai in cazul unor dresuri opace de culoare alba sau negru mat, dresurile de culoarea pielii provocand o reactie de respingere iarna pentru 60 – 70% dintre barbati.

 

Text: Marius Radu, cercetator Academia Romana
septembrie 25th, 2006 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate