Decolteul tulbura mintea barbatilor

decolteu_iarna_sursa_shutterstockStudiile efectuate de catre psihologii belgieni de la Universitatea din Bruxelles au dovedit ca preferintele barbatilor pentru diferite “decolteuri” vestimentare difera in anotimpul rece fata de cele din alte anotimpuri.

 
Care sunt secretele atractie?
1. “Decolteurile”, crepeurile sau crapaturile fustelor foarte lungi de seara creeaza un efect extraordinar asupra a 80% din barbati. Crapaturile fustelor de regula de culori inchise sunt cele mai admirate efecte vestimentare feminine pe timp de iarna.
2. Decolteurile bluzelor de culoare deschisa au un efect special, mai ales daca lasa la vedere culoarea pielii spatelui si umerilor.


3. {jcomments on} ce lasa la vedere discret impreunarea sanilor au un efect special numai daca restul vestimentatiei este foarte decent si in culori inchise perfect asortate.
4. Crepeurile fustelor mini au efect numai in cazul unor dresuri opace de culoare alba sau negru mat, dresurile de culoarea pielii provocand o reactie de respingere iarna pentru 60 – 70% dintre barbati.

 

Text: Marius Radu, cercetator Academia Romana