Deepcentral, „o stea” pe cerul industriei muzicale romanesti

PRINCIPALADoru si George, componentii trupei Deepcentral, sunt doi oameni extrem de talentati, sinceri si cu foarte mult bun simt. Au dat curs invitatiei noastre si ne-au acordat relaxati un interviu in care ne-au dezvaluit care este secretul echilibrului dintre cariera si viata personala si nu numai. Inainte de a lasa interviul sa curga, eu va indemn sa ascultati cea mai recenta piesa a baietilor, „O stea”.

O sa atinga chiar si cea mai rece inima…

 

Tonica: Proiectul Deepcentral exista de foarte multi ani pe piata muzicala romaneasca. Cum ati reusit sa va mentineti in topuri, desi, intre timp, au aparut foarte multe alte proiecte similare?

Deepcentral: Aproape ca in orice domeniu, calitatea si anticiparea sunt modalitatile de a ajunge la succes. In industria muzicala, lucrurile sunt mai complicate pentru ca factorul subiectiv este mult mai mare, astfel ca o piesa care tie iti place poate sa nu starneasca deloc interes altora. Cred ca cel mai important e sa compui si sa canti melodii care sa te reprezinte, care sa transmita   un mesaj.

 

Tonica: Stim ca George a facut parte din trupa Demmo, iar Doru – din trupa Bliss. Cum ati ajuns sa va intalniti si impreuna sa formati una dintre cele mai de succes formatii din Romania?

Deepcentral: Ne-am intalnit printr-o cunostinta comuna care ne-a pus studioul la dispozitie. A fost suficient sa pornim la drum impreuna, incepand cu munca de productie si apoi cu Deepcentral.

 

Tonica: De ce credeti ca genul acesta de muzica prinde cel mai bine in Romania?

Deepcentral: Muzica e limbajul tuturor, oriunde in lume. Din acest motiv, toti tinerii il prefera. In acelasi timp, tinerii sunt plini de energie, sunt nonconformisti si doresc sa simta, sa vibreze, sa danseze. Deepcentral se regaseste in aceasta descriere.

 

Tonica: In prezent, in topuri se afla doua piese de-ale voastre, si anume “O stea”, o melodie lenta si romantica, si “So Divine”, o piesa de club. Ce feedback ati primit din partea fanilor?

Deepcentral: Am primit feedbackuri surprinzator de pozitive pentru ambele piese, chiar daca sunt foarte diferite ca stare, ceea ce ne bucura foarte mult. “O stea” a strans cele mai multe view-uri pe YouTube dintre toate single-urile Deepcentral, circa 100.000, in prima zi. Multumim!

 

Tonica: De curand ati filmat videoclipul piesei “So Divine”. Care este povestea clipului, unde au avut loc filmarile si, mai ales, cand il vom putea vedea si noi?

Deepcentral: Filmarile au avut loc acum 2 luni, iar din motive tehnice (erori de filmare) nu vom putea prezenta un videoclip oficial al piesei “So Divine”. Pe pagina de Facebook, www.facebook.com/DeepcentralOfficial, am prezentat un montaj din cadrele bune pe care le-am putut folosi. Multumim gimnastei si campioanei noastre la gimnastica ritmica Adriana Teocan pentru prezenta in videoclip. Ea este “so divine” in viziunea noastra pentru videoclip.

 

Tonica: Toate piesele voastre au fost hituri, “Russian Girl”, “Music makes me free”, “Cry it away”, “In love”, “Cocaine”, “Speed 


Deepcentral:
Sunt mai multe multumiri: un fan care canta cu tine piesa ta, un fan care iti trimite un like de sustinere, prima oara cand auzi un sigle nou la radio, bucuria de a crea ceva si multe altele.of sound” etc. Care este cea mai mare multumire pentru un artist?

 

Tonica: Cum faceti fata fanelor care sunt indragostite de imaginea voastra? Spun de imaginea voastra pentru ca ele nu va cunosc personal. Ati primit vreodata propuneri indecente?

Deepcentral: Indecenta e relativa ca definitie. Pot spune ca am primit foarte multe propuneri. Le-as numi decente. Si ma bucura atata timp cat provin dintr-un sentiment frumos si sincer, chiar daca nu le dau curs. Nu mai sunt la varsta la care sa vanez aceste propuneri.

 

SECUNDARA

Tonica: Voi aveti familii, sunteti insurati, iar tu, Doru, esti si tatic. Care este secretul mentinerii echilibrului atat pe plan profesional cat si pe plan personal?

Deepcentral: Secretul e ca esti pe sarma, indiferent de vointa ta, si trebuie sa te descurci, sa fii optimist, implicat si ingenios pentru a le face pe toate bine. Nu poti excela in toate domeniile. Iti prioritizezi activitatile si incerci sa le faci fata cu succes.

 

Tonica: Daca familiile v-ar cere vreodata sa renuntati la muzica, ce ati face?

Deepcentral: Cine te place te place asa cum esti. Daca renunti la tine pentru altcineva, in acest fel cred ca iti pierzi identitatea, sensul si, in final, si cei din jurul tau te pierd pe tine.

 

Tonica: Daca ati fi nevoiti sa renuntati la stilul acesta de muzica si sa alegeti altceva, spre ce v-ati indrepta ?

Deepcentral: E simplu: ascultati piesa “O stea”.

 

Tonica: Cum arata o zi obisnuita din vietile voastre?

Deepcentral: Studio zilnic, drumuri multe in weekend, o mie de telefoane si multe probleme de rezolvat in acelasi timp. Iar la sfarsitul zilei incercam sa zambim si sa ne bucuram de familii.

 

Text: Ruxandra Raica