Delia: “Dintre ASE-istii de astazi imi voi alege in viitor un manager de proiect”

poster_A3Revolution-PartySezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica de marti, 13 noiembrie sau la Balul Facultatii de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) de joi, 15 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.

Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Parazitii vor face legea in cadrul Revolution Party, iar joi invitata speciala a serii, Delia, va asteapta la Glamour Party. Artista a tinut chiar sa adreseze un mesaj tuturor amatorilor de distractii care vor veni la balul ASE: “Abia astept petrecerea studentilor din cadrul Facultatii de Administrarea Afacerilor, poate dintre ei imi voi alege in viitor un manager pentru proiectele mele muzicale. Balul bobocilor este un eveniment pe care si eu il asteptam cu emotie din postura de student, iar acum din postura de artist invitat. Abia astept sa facem o petrecere nebuna si va astept cu multe surprize in show-ul meu, va asigur”.

Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie, o locatia perfecta si amfitrionul petrecerilor, Mihai Morar, vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti. Biletele se gasesc in incinta ASE.

 

 

Text: Andreea Popescu