Delia lanseaza videoclipul piesei “U (Fighting With My Ghosts)”

Delia - U - video promo 3-3000Succesul pe care l-a avut la radio cu piesa “U (Fighting With My Ghosts)” a facut-o pe frumoasa Delia sa realizeze si un videoclip al piesei care sa fie diferit de ceea ce ascultam.

“Am vrut sa fac ceva diferit fata de ce ascultam la radio, ce vedem pe tv. Atat piesa, cat si clipul sunt parca din alt univers, o particica din lumea mea”, povesteste Delia.

            Videoclipul single-ului “U (Fighting With My Ghosts)” a fost realizat de catre CevaDeVis si a fost filmat in studiourile Castel Film. Din videoclip face parte si Frankie, o iguana simpatica si prietenoasa, care nu a creat probleme pe durata filmarii si care a iesit foarte bine in poze cu frumoasa blonda.

            “«U» este un videoclip de imagine in care ma regasesc in 6 ipostaze diferite:  Diva cu o iguana, Nympha inocenta, Muse blindfolded (pentru ca uneori vezi mai multe cand inchizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falsi), Tribal (pentru ca e bine sa ne cunoastem radacinile) si Trash… cu totii avem parti neslefuite in noi”, continua Delia.

            Delia s-a implicat foarte mult atat sufleteste, cat si fizic in realizarea acestei melodii, scriind impreuna cu Lavinia Sima textul melodiei si realizand muzica impreuna cu baietii de la Sunrise Inc.

Ce a iesit dupa atata implicare, vedeti aici

Text: Andreea Popescu