Delia Matache sustine oamenii bolnavi de psoriazis

deliaEste prima vedeta din Romania care sprijina pacientii bolnavi de psoriazis si spera intr-o lume mai buna. Vorbim despre cantareata Delia Matache, care a realizat frumoasa melodie „Ia-ma de mana” special pentru oamenii care duc zilnic o lupta cu aceasta boala.

Piesa “Ia-ma de mana” transmite un mesaj cald si plin de incurajari oamenilor care se confrunta cu aceasta afectiune a pielii, acela de a nu lasa prejudecatile celorlalti sa-i impiedice sa aiba o viata normala.

Ceea ce nu multi stiu este faptul ca psoriazisul nu este contagios si se transmite de la o persoana bolnava la una sanatoasa prin atingere sau orice alta forma de contact. De fapt, aceasta este si ideea de baza a videoclipului.

Melodia „Ia-ma de mana” a fost lansata in toamna anului 2012, iar pana in momentul de fata are 1.500.000 de accesari pe YouTube.Versurile melodiei au fost compuse de catre pacientii cu psoriazis, lucru care iti da de gandit, intrucat acestia au de luptat zilnic nu doar cu boala, ci si cu oamenii.

Videoclipul face parte din campania „Doar optimismul e contagios!”, campanie desfasurata de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) pe tot parcursul anului 2013, cu sprijinul Societatii Romane de Dermatologie (SRD).

Puteti asculta frumoasa melodie dand click pe:

 

Text: Andreea Popescu