Demi Lovato, ademenita cu droguri in drumul catre celebritate

demi_lovatoDemi Lovato, actrita si cantareata pe care ati putut-o vedea in Grey’s Anatomy, Camp Rock sau Sonny with a chance, acuza promoterii de la Hollywood ca au ademenit-o cu droguri pentru a o face sa se intoarca in cluburile sau restaurantele lor.

Cantareata, care a fost internata intr-un centru de dezintoxicare pentru trei luni in 2010 dupa ce i-a dat un pumn unei dansatoare in timp ce era in turneu cu Jonas Brothers, spune ca multe persoane de la Hollywood i-au oferit droguri: “Promoterii imi dadeau droguri si alcool in restaurante si cluburi. Isi doreau sa ma intorc ca sa fiu vazuta acolo”.

Demi a cazut initial in aceasta capcana: “Credeam ca imi sunt prieteni. Credeam ca ma distrez. Sa fii celebru poate fi periculos. Nimeni nu spune nu. De aceea multi mor in urma unei supradoze. Mi se putea intampla si mie”, a marturisit Lovato.  Intrebata daca a folosit vreodata cocaina, Demi a evitat sa raspunda, insa a marturisit ca, de multe ori, se simtea deprimata si de aceea consuma droguri: “Eram deprimata. Veneam de pe scena unde stateam in fata a 18.000 de oameni si brusc ma trezeam singura in camera de hotel. Ma prabuseam si incercam sa gasesc un mod de a recapata acea stare de bine”. O marturisire pe care am auzi-o probabil de la multe staruri daca ar avea curajul sa vorbeasca despre ce se intampla cu adevarat la Hollywood.

Text: Bianca Badescu