Demi Lovato, suparata pe presa

lovato81

Cea mai noua componenta de la masa juratilor de la concursul X Factor din Statele Unite ale Americii, Demi Lovato, este furioasa pe o revista americana pentru faptul ca a publicat anumite imagini cu Kate Middleton in care scria ca este insarcinata datorita faptului ca… s-a mai ingrasat putin.
Fosta actrita Disney, care si in prezent continua sa se lupte cu o tulburare de alimentatie, i-a „lovit” puternic pe jurnalistii respectivului tabloid.

Se pare ca zvonul care circula prin State cum ca sotia printului William a luat in greutate din cauza ca ar fi insarcinata a scos-o din pepeni pe Lovato.

Lovato a postat fotografia cu Kate pe contul sau oficial si a adaugat mesajul: „Deci, se pare ca Kate Middleton este insarcinata din cauza acestei imagini… Glumesti?! Si oamenii se intreaba de ce fetele/baietii au probleme de alimentatie. Fie ca este, fie ca nu, ea are inca un corp frumos. Rusine revistei (…) pentru informatiile eronate pe care le publica.”

Se pare ca pe Demi a enervat-o nu atat faptul ca se zvoneste ca Kate ar avea un copil in pantece, cat faptul ca, din cauza unor kilograme in plus, presa face atata zarva. Lovato este indreptatita sa-si dea cu parerea in aceasta problema ca urmare a problemelor cu greutatea pe care le-a avut in copilarie si, prin aceste observatii, ea incearca sa traga un semnal de alarma in randul adolescentilor care refuza sa manance pentru a slabi. Actrita Demi Lovato a declarat public ca are grave probleme psihice si ca are nevoie de ajutor de specialitate.

Actrita, in varsta de 20 de ani, a recunoscut ca a fost internata de mai multe ori la o clinica de dezintoxicare din cauza bulimiei.

 

Text: Andreea Popescu