Demi Moore are probleme cu abuzul de substante interzise

-0a0a0a0a0a0a0a0ademi-moore-1-1560x2000Demi Moore (49 de ani) a fost internata in spital saptamana trecuta, iar potrivit declaratiilor oficiale este tratata de epuizare, desi zvonurile spun ca Demi ar suferi de anorexie si ca ar avea si probleme cu abuzul de alcool si substante interzise. De curand au fost date publicitatii detaliile apelului la ambulanta facut de catre prietenii actritei in ziua in care acesteia i s-a facut rau.

In timpul convorbirii, unul dintre prietenii lui Demi ii spune operatorului: “Avem nevoie de o ambulanta aici cat mai repede. De ce nu este ambulanta pe drum? (Demi) A fumat ceva. Nu este marijuana, este ceva similar, asemanator cu tamaia, si se pare ca acum are un fel de convulsii”.

Demi isi neglijeaza sanatatea si pare sa fi intrat pe o panta alunecoasa dupa divortul de sotul sau, Ashton Kutcher. Iar prietenii sai sunt ingrijorati de starea actritei crezand ca va muri in ziua in care a fost dusa de urgenta la spital.

Surse din interior spun ca Demi se simtea deprimata si s-a inconjurat de tot felul de indivizi, tineri in general, ca sa se simta mai bine. Se pare insa ca actrita avea probleme inca de anul trecut: “Nu mai dormea bine, nu prea mai manca si parea foarte slaba”, au declarat apropiatii sai.

Asta il deranja se pare si pe Ashton, care isi dorea ca Demi sa aiba grija de ea si sa reuseasca sa controleze aceasta situatie. Desi amandoi sunt petrecareti de fel, aparent nici Ashton nu putea tine pasul cu Demi, iar actrita a fost intotdeauna prea orgolioasa sa-si recunoasca problemele, dupa cum spun cei care o cunosc.

 

Text: Bianca Badescu