Demi Moore are un nou look

Actriţa americană, în vârstă de 57 de ani, Demi Moore şi-a făcut o schimbare surprinzătoare de look. Vedeta cunoscută dintotdeauna după părul ei lung şi brunet, aceasta le-a prezentat fanilor săi din Social Media o nouă coafură.

Demi Moore s-a făcut blondă pentru serialul Brave New World, o nouă producţie în care interpretează rolul personajului Linda .

https://www.instagram.com/p/CCq9CMWHMZO/?utm_source=ig_embed

Serialul în care joacă şi cunoscuta actriţă este bazat pe romanul cu același nume din 1932 al autorului britanic Aldous Huxley. Din distribuţie mai fac parte Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd și Hannah John-Kamen.

Din păcate, serialul a ridicat multe critici; New York Times, de exemplu, a spus că producţia nu este „nici curajoasă, nici nouă”. Ba mai mult, a mai scris că tot ține de acțiune este „plictisitor, generic și răsuflat”, iar alţi critici au desființat serialul pentru că firul narativ diferă prea mult de sursă.

Demi Guynes, cunoscută profesional ca Demi Moore, este o actriță, regizoare, producătoare, fostă compozitoare și fotomodel american. Ea a fost căsătorită de trei ori, cu Freddy Moore, Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Actriţa are trei fete cu actorul Bruce Willis, cu care a fost măritată timp de 11 ani.

Text: Bettina Cristea