Demi Moore, idila cu fostul iubit al lui Lindsay Lohan?

82908_demi_moore_07_122_813loFrumoasa Demi Moore se pare ca are o relatie cu fostul iubit al lui Lindsay Lohan, starul in varsta de 31 de ani Harry Morton. Actrita in varsta de 50 de ani, care are trei fiice din relatia anterioara cu Bruce Willis, a fost vazuta de mai multe ori in compania lui Harry, simtindu-se chiar foarte bine.

Cei doi se pare ca iubesc sa fie unul in compania celuilalt, mai ales atunci cand iau cina impreuna sau cand isi petrec timpul in vila lui Demi. Iata ce a declarat o sursa pentru E! News: “Cei doi incearca sa se cunoasca unul pe celalalt. Demi este foarte in forma acum si foarte increzatoare cand vine vorba despre viitor”.

Acest zvon referitor la noua idila vine dupa ce Moore s-a despartit de fostul sau iubit, Vito Schnabel. Vito, in varsta de 26 de ani, se pare ca a fost cel care a luat decizia despartirii, considerand ca atentia indreptata catre relatie  ar fi putut dauna carierei sale.

In plus, Harry ar fi avut o relatie si cu Jennifer Aniston in anul 2010, asa ca ii plac femeile celebre. Intre timp, divortul lui Demi si Ashton Kutcher a fost blocat, si asta deoarece aceste doua personaje nu se pot intelege asupra averii.

 

Text: Ruxandra Raica