Demi Moore pentru Fendi la Săptămâna modei din Paris

Odată cu lipsa evenimentelor pline de staruri, a fost o surpriză binevenită să o vădem pe celebra actriță Demi Moore apărând pe pista Fendi Haute Couture primăvară / vară 2021. Dacă te întrebai de ce Moore și fiica ei Scott Willis au fost văzute în Paris la începutul acestei săptămâni, casa de modă tocmai a dat un răspuns. Vedeta de la Hollywood a purtat un blazer din satin cu mâneci clopot și pantaloni largi asortați, cu cercei lungi care i-au căzut pe lângă piept pentru a completa look-ul spectaculos.

Spectacolul este și debutul designerului Kim Jones pentru brand și prima sa colecție de modă sub această etichetă. Inspirat din romanul Orlando de Virginia Woolf, show-ul a încercat să înfățișeze un individ puternic, intelectual, cu fluiditate de gen, potrivit New York Times.

Lui Moore i s-au alăturat pe podium Kate Moss și fiica ei de 18 ani, Lila; Naomi Campbell; Cara Delevingne; Christy Turlington; și nepotul aceteia, James Turlington.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Moore cu designerull englez, Jones. În 2019, ea a fost prezentată într-un catalog de portrete pentru Dior unde a purtat un costum semnat de designer.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.marieclaire.com