Demi Moore se mentine tanara apeland la terapia cu lipitori

3r7tyiel7Cu toti stim faptul ca uneori vedetele apeleaza la cele mai nastrusnice metode din domeniul cosmeticii si al medicinei pentru a se pastra frumoase si pentru a avea un ten, dar si un tonus de invidiat. Demi Moore, actrita in varsta de aproape 50 de ani, este unul dintre starurile extrem de obsedate de felul in care arata. Desi are un look impecabil, nu se sfieste sa apeleze la tot felul de practici mai neobisnuite.

Recent invitata in emisiunea lui David Letterman, ea a declarat ca, aflandu-se in Austria pentru un tratament de detoxifiere a organismului, a apelat la terapia cu lipitori, declarandu-se extrem de multumita de efectele, dar si de beneficiile ei. Aceasta metoda de detoxifiere presupune eliminarea toxinelor din organism in timp ce lipitorile iti sug sangele. Proprietatile anticoagulante ale salivei acestor vietati pot dilata vasele de sange deoarece contin anestezic, mentinandu-te astfel tanara si in forma.

Demi Moore spune despre sine ca a fost intotdeauna genul de persoana care cauta tot timpul diferite moduri pentru a-si optimiza sanatatea si starea de bine. Printre alte terapii neobisnuite la care apeleaza vedetele de la Hollywood se numara terapia cu venin, masca de fa?a cu placenta umana sau crioterapia.

 

Text: Ruxandra Raica