Demi Moore si Ashton Kutcher s-au despartit

demi-moore-ashton-kutcher-mischa-bartonBarfele si intrigile din viata celor doi actori Ashton Kutcher si Demi Moore par ca nu se mai termina. Actorul in varsta de 33 de ani este acuzat de infidelitate de presa americana. In urma cu 2 saptamani, Ashton a fost surprins in compania a 4 tinere, dintre care doar una (Sara Leal) pretinde c? a f?cut sex cu actorul si ca a ramas insarcinata cu acesta.

Si cum scandalul nu se termina aici, a iesit la iveala ca incidentul a avut loc chiar in ziua aniversarii casatoriei actorului cu Demi Moore.

In urma scandalului, frumoasa actrita nu a vorbit cu nimeni despre cosmarul prin care trece. Unele voci din anturajul celor doi actori sustin ca nici macar sedintele de consiliere nu le-au mai putut salva mariajul celor doi. “Amandoi s-au dus la un centru de consiliere din Los Angeles, in speranta ca isi vor salva casnicia, insa… s-a terminat”.

Apropiatii cuplului sustin ca, de cand a izbucnit acest scandal, Demi abia mai mananca si a slabit deja 7 kilograme. “Este complet distrusa, atat fizic, cat si psihic”. In plus, nu este prima data cand Ashton a fost pozat alaturi de o alta femeie, care mai mult ca sigur nu era sotia lui!

Text: Andreea Popescu