Denzel Washington, erou in filmul „Flight”

denzel272Trailerul ultimului film in care joaca marele actor de culoare Denzel Washington a fost lansat. Denzel Washington joaca rolul principal in productia Flight, regizata de Robert Zemeckis. Fiind primul film de actiune al regizorului de la Cast Away din ultimii 12 ani, este cel mai asteptat film al anului.

In film, Danzel il va interpreta pe Whip, un pilot de avion care reuseste sa salveze, in ultima secunda, o aeronava de pasageri de la prabusire. O investigatie amanuntita a incidentului a relevat faptul ca pilotul fusese sub influenta bauturilor alcoolice la momentul acela, dar anchetatorii decid sa ascunda dovezile pentru a nu ii periclita imaginea de erou.

Din distributia proiectului finantat de studioul Paramount Pictures mai fac parte: Don Cheadle, Melissa Leo, James Badge Dale, Bruce Greenwood, Kelly Reilly, John Goodman, Brian Geraghty etc.

Pe data de 2 noiembrie 2012 va fi lansarea, regizorul Zemeckis va reveni in forta in atentia criticilor si a fanilor pe data de 2 noiembrie a acestui an, cand va fi lansarea filmului.

Text: Andreea Popescu