Depeche Mode, revenire pe piata muzicala cu un nou album

Banner2Revenire mult asteptata pe piata muzicala a celor de la Depeche Mode. Conform ultimelor declaratii facute de reprezentantii trupei, se pare ca acestia le pregatesc fanilor o mare surpriza: un nou album. Era si timpul, zicem  noi, deoarece ultimul album al trupei, “Sound of the Universe”, a fost lansat in anul 2009.

Ceea ce stim noi este ca albumul va fi lansat in luna martie a anului 2013 prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Pana acum, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu au oferit prea multe informatii despre acest material nou, doar ca va cuprinde piese noi scrise de Gore si Gahan, dar si ca acesta va fi produs de Ben Hillier si Christoffer Berg.

Martin Gore a declarat ca acest album va fi unul dintre cele mai bune albume ale trupei si ca se simte foarte fericit: “Sunt foarte fericit ca vom scoate un nou album. Cred ca piesele de pe acest album vor fi printe cele mai reusite melodii realizate si cantate de noi.”

Grupul britanic Depeche Mode va sustine si un turneu mondial de promovare a acestui material discografic, in 2013, cuprinzand 34 de spectacole in 25 de tari.

 

Text: Andreea Popescu